Επεξεργασία Σελίδων - Quickstart

Αν είστε ήδη μέλος του wiki μας (αν δεν είστε μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ) μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σελίδες ή και να διορθώνετε - αναπτύσσετε ήδη υπάρχουσες.

Νέες σελίδες μπορείτε να δημιουργήσετε με δύο τρόπους:

  1. Συμπληρώνοντας το όνομα της νέας σελίδας στο ανάλογο πλαίσιο κειμένου που υπάρχει στην αριστερή μπάρα μενού.
  2. Χρησιμοποιώντας την σύνταξη [[[νέο όνομα σελίδας]]] ή [[[νέο όνομα σελίδας | κείμενο που θα φαίνεται]]] σε κάποια σελίδα που διορθώνετε ήδη. Με την παραπάνω σύνταξη βασικά δημιουργείται ένα link για την νέα σας σελίδα που αν το ακολουθήσετε μπορείτε να την δημιουργήσετε και να την επεξεργαστείτε.

Για να διορθώσετε μια ήδη υπάρχουσα σελίδα, απλά κάντε κλικ στο κουμπί edit που βρίσκετε πάντα στο κατώτερο μέρος της.

Και στις δύο των περιπτώσεων θα σας ανοίξει o wiki editor όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε την σελίδα σας. Μολονότι το να προσθέσετε κείμενο είναι πάρα πολύ απλό, αν θέλετε να δώσετε στην σελίδα σας μια πιο επαγγελματική όψη, προσθέτοντας εικόνες, δεσμούς και μορφοποίηση κειμένου, θα πρέπει να χρησημοποιήσετε μερικές πολύ απλές εντολές σύνταξης. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την σύνταξη wiki στο τμήμα βοηθείας μας. Για την ώρα είναι στην αγγλική γλώσσα. Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να την έχουμε και στα ελληνικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να υπάρχει ομοιομορφία στα άρθρα μας, έχουμε υιοθετήσει ένα στάνταρ πρότυπο με το οποίο ξεκινάνε όλες οι νέες σελίδες. Για το λόγο αυτό όταν δημιουργείτε μια νέα σελίδα θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν στην αρχή της συμπληρωμένες ήδη μερικές γραμμές. Παρακαλούμε μην διορθώνετε ή σβήνετε αυτές τις γραμμές. Απλά συνεχίζετε κάτω από αυτές.

wikieditor.jpg
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.